Menu

Винни Пух и день забот


Learn English Tom & Keri 7 Five cakes!


Learn English Tom & Keri 6 Apples


Learn English Tom & Keri 5 The sunhat


Learn English Tom & Keri 4 The Train


Learn English Tom & Keri 3 Dog and the Frog


Learn English Tom & Keri 2 Tom's Red Ball


Learn English Tom & Keri 1 Tom's Birthday!


Super Why



Mickey


Little Bear Hiding


GOGO's


Fishing with Father Bear


WEATHER


The Rainbow Colors Song



The Dancing Christmas Tree Song



Months Of The Year Song


Incy Wincy Spider Itsy Bitsy Spider


If you are happy and you know it


12345 Once I Caught A Fish Alive Nursery Rhyme


Phonics Letter- A-B-C songs


 



 



 


Phonics Letter- D-E-F songs


 



 



 


Phonics Letter- G-H-I songs


 



 



 


Phonics Letter- J-K-L songs


 



 



 


Phonics Letter- M-N-O songs


 



 



 


Phonics Letter- P-Q-R songs


 
  



 
  



 
  


Phonics Letter- S-T-U songs



 


 


Phonics Letter- V-W-X songs







Phonics Letter- Y-Z songs




The ABC Song


Привітання


Різниця Job і Work


Як почати розмову


Як ефективно вивчати іноземну мову?


1. Часта помилка традиційних методик - вимога перекладати. Проте людина може добре використовувати іноземну мову, але не дуже добре перекладати на свою рідну. Ще частіше буває ситуація, коли людина вже майже розуміє, що сказане в іноземній фразі, але перекласти ще не може. Перекладати потрібно учити тільки професійних перекладачів. Для останніх завдання - навчитися розуміти, висловлювати думки і думати на іноземній мові.

2. Коли дивишся у словнику переклад слова, потрібно проглянути всі його значення. Це дозволяє скласти уявлення про об'єм поняття, який часто відрізняється від аналогічного в рідній мові.

3. Щоб якісно перекласти, потрібно усвідомити сенс пропозиції цілком і потім переказати його своїми словами на іншій мові, а не переводити по словах, словосполукам і граматичним конструкціям.

10 безкоштовних ресурсів для вивчення англійської



BBC Learning English - можливість вивчати британську англійську мову з рівня lower intermediate (нижче середнього). Безліч напрямків, відео та аудіо матеріалів з текстівкою і транскрипцією. Один з розділів присвячений конкретно для роботи над вимовою. Курс 6 Minute English - шестихвилинні ролики на різні теми один з найпопулярніших серед користувачів.

Livemocha - це справжнісінька соціальна мережа для вивчаючих іноземні мови. Livemocha - спільнота ентузіастів: вчителі, лінгвісти і, звичайно, всі хто просто вивчає іноземну мову. Члени спільноти допомагають один одному вчитися. Виконали завдання - носії мови виправлять помилки. Також є практика обміну текстовими повідомленнями. Відео або аудіо-чат забезпечать кращу практику. Можете знайти напарника: ви вчите англійську, а йому допомагаєте у вивченні російської і все це в режимі реального часу.

Bussu. На цьому ресурсі теж можна знайти англомовного співрозмовника, до речі, крім англійської та російської тут можна вивчати ще 10 мов. На ресурсі велика кількість уроків для запам’ятовування лексики, постановки вимови та інших аспектів вивчення мови. Також, як і на Livemocha, ваші вправи перевірятиме носій мови, а ви, у свою чергу, його. Добре опрацьовано додаток для iOS та Android.

Як навчити дитину говорити англійською?



Чи задумувались Ви коли-небудь над тим, як вчиться говорити маленька дитина? Чи підраховували Ви кількість допущених помилок у мовленні дитини, і скільки разів Ви виправляли її? Безліч разів. Але оскільки наше мислення безперервне і постійне, так і наше мовлення може бути безперервним. Виправляючи дитину, ми не помічаємо, що маля не відразу засвоює правильне слово.

А коли починається вивчення іноземної мови, чомусь очікується, що дитина повинна засвоїти нові слова відразу ж, почувши їх всього кілька разів, більшість з яких не тільки нові, а ще й не асоціюються у неї ні з чим.

Турботливі батьки проявляють ініціативу і записують дітей до репетиторів. Дуже схвально. Та 2 - 3 заняття на тиждень, як показує практика, не вирішують проблему. Як би не викладався вчитель, а без щоденних регулярних занять успіху можна досягти років через 7 – 10. Так, не дивуйтесь, багато втрачається за 2 - 3 дні перерви між заняттями, коли немає іншомовного спілкування.

Поради батькам

Поради батькам учнів молодших класів 
щодо вивчення англійської мови


1. Повторюйте разом із дитиною вивчені на уроці слова та вирази у вигляді гри. Нехай дитина буде вашим учителем (якщо ви недостатньо володієте англійською або взагалі не володієте нею). Грайте у ті ігри, які були на уроці.

2. Якщо у дитини труднощі у вимові, проконсультуйтесь у вчителя. Якщо дитина погано запам‘ятовує слова та правила, учитель підкаже вам прийоми запам‘ятовування інформації.

3. Якщо є можливість, купуйте дитині книжки для позакласного читання. Вибір книжки вам підкаже педагог. При цьому контролюйте процес читання та розуміння прочитаного.

Тиждень англійської мови

Покровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів





Автор: Волк Євгенія Геннадіївна



2015-2016 н.р.
Тиждень англійської мови

План 2014-2015

Заходи
Класи
Термін виконання
Відповідальний
1.
Відкриття тижня англійської мови.
4-11
09.02.2015
Вчителі англійської мови
2.
День ребусів
4-11
09.02.2015
Волк Є.Г.
3.
Інсценізація казки «Рукавичка»
3-5
11.02.2015
Волк Є.Г.
4.
Конкурсу малюнків «In the World of Fairy Tails».
1-4
Протягом тижня
Волк Є.Г.
5.

Перегляд відеофільму London Travel Guide


11
12.02.2015
Волк Є.Г.
6.
Конкурс “ The Best Singer Contest”
5-7
11.02.2015
Волк Є.Г.
7.
Брейн-ринг : «English Traditions»
9-10
10.02.2015
Волк Є.Г.
8.
Перегляд відеофільму “The world of the cinema ”
5
13.02.2015
Волк Є.Г.
9.
Підведення підсумків конкурсу малюнків «In the World of Fairy Tails».
1-4
13.02.2015
Волк Є.Г.
10.
Підведення підсумків Тижня англійської мови.
1-11
13.02.2015
Вчителі англійської мови

The Mitten

З метою  підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі проводиться тиждень іноземних мов. В рамках тижня іноземних мов відбуваються такі заходи: конкурс стіннівок « English-speaking  countries» (6-11 кл.), конкурс малюнків «In the world of fairy tale» ( 1-4 кл.), День драматизації казок (2-5 кл), брейн- ринг « English traditions» (9-11 кл.), конкурс на ерудицію (1-11 кл.).
Такі заходи підвищують інтерес учнів до уроків англійської мови, виховують повагу до традицій і культури країни, мову якої вивчають, формують соціокультурну компетенцію учнів. Беручи участь у заходах, школярі розвивають творчі здібності, вдосконалюють мовні, мовленнєві навички, виявляють акторську майстерність.

" РУКАВИЧКА"


 

Брейн-ринг

Міністерство освіти і науки України
Відділ освіти Кіровоградської районної державної адміністрації Кіровоградської області
Покровська ЗШ І-ІІІ ступенів

на тему:
«English Traditions»


Виконала вчитель англійської мови
Волк Є.Г.

Щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні

   У К А З
                        ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
                   Про заходи щодо забезпечення
             пріоритетного розвитку освіти в Україні

     З метою    забезпечення    поліпшення    функціонування    та
інноваційного розвитку освіти  в  Україні,  підвищення  її  якості
та доступності,    інтеграції    до    європейського    освітнього
простору із  збереженням   національних   досягнень   і   традицій
п о с т а н о в л я ю:
     1. Оголосити   в   Україні   2011   рік   Роком   освіти   та
інформаційного суспільства.
     2. Підтримати    ініціативу    освітянської    громадськості,
Національної  академії  педагогічних  наук України та Міністерства
освіти і  науки  України  щодо  проведення  у  березні  2011  року
Всеукраїнського з'їзду працівників освіти.
     3. Кабінету Міністрів України:

100 СПОСОБІВ ЕФЕКТИВНО ВИВЧИТИ АНГЛІЙСЬКУ МОВУ САМОСТІЙНО


Ось 100 порад,  що допоможуть вам вчити англійську:
1.
Не бійтеся помилитись. Будьте впевненими. Коли люди чують, що ви помиляєтеся, вони тільки можуть виправити вас, що лише на користь вивченню.
2.
Оточіть себе англійською мовою. Заглибтеся в англомовне середовище, де є можливість вчитися пасивно. Найкращий спосіб вивчити мову – через розмову.
3.
Займайтеся кожен день. Виробіть для себе персональний навчальний план. Встановіть, скільки часу на тиждень ви збираєтеся присвячувати вивченню і дотримуйтеся свого рішення. Нехай це буде стабільна практика вашого життя.
4.
Розкажіть вашій родині та друзям про ваш навчальний план. Заручіться їх підтримкою, яка підштовхне вас до навчання, але не дозволяйте їм вас відволікати.
5.
Тренуйте 4 основні навички: читання, письмо, говоріння та аудіювання. Всі вони повинні бути розроблені дуже гарно, щоб ви покращили свій рівень.
6.
Заповнюйте записничок новими для вас словами. Будуйте з ними речення і намагайтеся сказати їх принаймні 3 рази під час спілкування.
7.
Відвідуйте сайти безкоштовного навчання принаймні один раз на день і повністю виконуйте урок.
8.
Запам’ятовування переліку слів є одним з найбільш поширених способів вивчення словника, знання якого необхідне для тестування. Це непогана вправа для вивчення слів на короткий термін часу, але не в довгостроковій перспективі, тому що інформація, вивчена на тестування, швидко забувається.
9.
Використовуйте свій біологічний годинник. Якщо ви не жайвір, вам доцільніше вчитися у другій половині дня.
10.

Цікаві факти про англійську мову

Сьогодні без знання англійської мови прожити складно. Це мова міжнародного спілкування, торгівлі, нових технологій. З ]] допомогою ви зможете відкрити для себе нові знання, впевнено почувати себе в будь-якій обстановці, досягти більш значних кар’єрних успіхів. Вивчення англійської може стати не тільки дуже корисним, але й дійсно цікавим заняттям. Переконатися в цьому допоможе наша добірка фактів.
Статистика
Хоча англійська мова займає лише третє місце в списку найбільш популярних, загальне число людей, що говорять по-англійськи, складає більше мільярда. Це приблизно кожен сьомий землянин. Однак не варто думати, що більшість англомовних живе в США та Англії. Наприклад, в Нігерії проживає більше носіїв англійської, ніж в Англії. А в Швеції 89% жителів знають цю мову.

Конституція України


Конституція України
Прийнята на п’ятій сесії Верховної Ради України
28 червня 1996 року
Витяг
Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.
Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування ук-
раїнської мови в усіх сферах суспільного життя на всій території
України.
В Україні гарантується вільний розвиток, використання і за-
хист російської, інших мов національних меншин України.
Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування.
Застосування мов в Україні гарантується Конституцією Ук-
раїни та визначається законом.


Конвенція про права дитини

Конвенція про права дитини
   ( Конвенція ратифікована Постановою ВР N 789-XII ( 789-12 )
     від 27.02.91 )
     Дата підписання Україною: 21 лютого 1990 р.
     Набуття чинності для України: 27 вересня 1991 р.
     ( Додатково див. Резолюцію ( 995_b10 ) від 21.12.1995 )
       ( Додатково див. Факультативний протокол ( 995_b09 )
         від 01.01.2000 )
                            Преамбула
     Держави-учасниці цієї Конвенції,
     вважаючи, що згідно з  принципами,  проголошеними  в  Статуті
Організації  Об'єднаних Націй, визнання властивої гідності, рівних
і  невід'ємних прав усіх членів суспільства є основою забезпечення
свободи, справедливості і миру на землі,
     беручи до уваги,  що народи Об'єднаних  Націй  підтвердили  в
Статуті  свою  віру в основні права людини,  в гідність і цінність
людської  особи  та   сповнені   рішучості   сприяти   соціальному
прогресові і поліпшенню умов життя при більшій свободі,
     визнаючи, що  Організація  Об'єднаних   Націй   у   Загальній
декларації  прав  людини  та в Міжнародних пактах про права людини
проголосила і погодилась з тим, що кожна людина має володіти всіма
зазначеними  у  них  правами  і  свободами  без  якої б то не було
різниці за такими ознаками,  як раса, колір шкіри, стать, релігія,
політичні   або   інші   переконання,  національне  або  соціальне
походження, майновий стан, народження або інші обставини,
     нагадуючи, що   Організація   Об'єднаних  Націй  в  Загальній
декларації прав  людини  проголосила,  що   діти  мають  право  на
особливе піклування і допомогу,
     впевнені в тому, що сім'ї як основному осередку суспільства і
природному  середовищу для зростання і благополуччя всіх її членів
і особливо дітей мають бути надані необхідні захист і сприяння,  з
тим щоб вона могла повністю покласти на себе зобов'язання в рамках
суспільства,