Menu

 Пояснення Present Perfect для учнів 5 класу



 Презентація досвіду роботи 

 Поповнення мовного портфоліо
"Їжа"
2 клас
Мета : узагальнити та систематизувати теоретичний і практичний матеріал, розвивати творчі здібності учнів на уроках англійської мови шляхом застосування проектних технологій навчання.



Свято Масниці в Покровському ЗЗСО

В Україні святкують Масниці з давніх-давен. Це свято проводів зими та зустрічі з весною, символом якого є смачні млинці та вареники. Сьогодні, звичайно, це свято набуло дещо іншого змісту, проте не стало менш цікавим, веселим і улюбленим для українців.

Виготовлення сонця Масниці з класним керівником.

У стінах нашої школи відбулося святкування Масниці. Творчий колектив учнів та педагога організатора відтворили цікаві українські традиції цього свята. Дійство видалося колоритним та різнобарвним. Школярі дізналися про походження, звичаї та традиції свята. А ще стали учасниками конкурсів.




 Місячник ціннісного ставлення особистості  до суспільства і держави

Поет живе в серцях свого народу

Тиждень 01.03 - 05.03

Виховна година: "Ми чуємо, тебе, Кобзарю, крізь століття"

Мета заходу: згадати біографічні сторінки життя Тараса Шевченка; вшанувати пам'ять великого Кобзаря; розвивати творчість, акторські, декламаторські здібності учнів, пам'ять, формувати уміння триматись на публіці; виховувати любов та повагу до творчої спадщини Т.Шевченка, його вагомий внесок у розвиток української літератури












Тиждень 09.03 – 12.03

Брейн-ринг «Знавці творчості Т.Г.Шевченка»

Мета: поглибити знання учнів про життєвий і творчий шлях Т.Г. Шевченка, сприяти усвідомленню значення творчості поета для української та світової культури, для кожного особисто; розвивати інтерес до літератури. Виховати почуття любові та поваги до рідної мови, художнього слова.


 



















                            Тиждень 15.03 - 19.03

    Конкурс іллюстрацій до творчості Т.Г. Шевченко

    В рамках місячника "Поет живе в серцях народу" в 5 класі відбувся конкурс серед учнів. П'ятикласники малювали іллюстрації до віршів Шевченко. 
    За участь у конкурсі учні отримали цікаві призи - розмальовки скраб. 

























                         Тиждень 22.03 - 26.03

                    Відвідування шкільної бібліотеки

Мета: повторити правила користування з книгою; розвивати пізнавальні та читацькі інтереси школярів; комунікативні вміння, навички роботи з книжками; збагачувати словниковий запас учнів.

З метою ознайомлення дітей зі шкільною бібліотекою, системою її роботи, з правилами користування послугами абонемента, була організована зустріч п’ятикласників з бібліотекарем. Діти прийняли участь у акції «Книжчина лікарня», в ході якої «вилікували» одну з найпопулярніших книжок шкільної бібліотеки.

Як результат, учні взяли по книжці з бібліотеки для читання вдома та зрозуміли важливість своєчасного ремонту підручників.

Хай пролісок перший дарує вам ніжність,

 А сонце весняне дарує тепло

 У березні вітер несе хай надію

                                                                                        І щастя, і радість, і тільки добро! 

З ледь відчутним весняним подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів до нас приходить чудове жіноче свято – 8 Березня.

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня цікаво, тепло, весело пройшло свято у нашій школі.

Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям та всім працівникам школи.

Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчині іскорку тепла, любові та поваги.

Метою святкового заходу стало: створення позитивного емоційного настрою; виховання любові до Батьківщини, поваги до жінки; виховання чуйності, доброти, милосердя, вдячливості, естетичного смаку; формування навичок морально – етичної поведінки.

Виготовлення з п'ятикласниками вітальної листівки для мам та бабусь.