Menu

Практичне заняття

"Вчимося толерантному спілкуванню"

Мета: розвиток толерантності, виховання терпимості та розуміння індивідуальності кожної особистості, соціальної групи, нації.

Завдання заняття:

1.Ознайомити з поняттям та ознаками толерантності.

2.Підготувати до прийняття цінності кожної людини, усвідомлення індивідуальних особливостей один одного.

3.Подолати упереджене ставлення до інших.

4.Показати хибність ставлення до інших на основі сформованих стереотипів та як впливають вони на життєдіяльність та відносини.

5.Показати рівень толерантності молоді.

6.Допомогти в усвідомленні та диференціації почуттів людини в ситуації тиску та підтримки.

7.Допомогти з'ясувати сутність різних видів соціальних взаємин, їх взаємозалежність та власне ставлення до них.



 СТВОРЕННЯ ЛЕПБУКУ З УЧНЯМИ 5 КЛАСУ НА ТЕМУ:

«БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ»

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету. Я разом з дітьми розпочала роботу над лепбуком. Ця тема є дуже актуальна, адже діти проводять багато часу в Інтернеті. Вони мають знати всю небезпеку, яку несе Інтернет.


Мета
: розширити й поглибити знання про безпечний Інтернет та соціальні мережі, сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх подолання, мотивувати поширювати цю інформацію у своєму середовищі, розвивати уважність, спостережливість, мовленнєві навики, пам'ять, виховувати любов до родини, навколишнього світу, етичне спілкування між товаришами, дорослими, молодшими друзями.









 Поповнення мовного портфоліо «Моя тваринка»

Учні 2 класу

Мета: відзначати здібності, уміння, навички й особистий досвід учнів на рівні їхньої самооцінки; набувати нових знань і поліпшувати свої професійні вміння.



27 СІЧНЯ - МІЖНАРОДНий День ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

Хвилина пам'яті та скорботи
    В цей день учні 5 класу передивившись відео дізналися, що 27 січня відзначається Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. Цей пам'ятний день був встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 2005 році, як дату було обрано день звільнення концтабору Освенцим радянськими військами.

У 2005 році відбулося спеціальне засідання Генасамблеї ООН, яке було приурочене до шестидесятої річниці визволення в’язнів Освенцима радянськими військами під командуванням маршала Конєва. Генеральний секретар ООН Кофі Аннан відкрив засідання, закликавши шанувати пам'ять жертв Голокосту і діяти проти нових форм антисемітизму.

На момент звільнення в таборі перебувало приблизно 7,6 тис. в’язнів. На думку сучасних істориків, за час існування Освенціма в таборі було знищено від 1,1 до 1,6 млн осіб, більшість з яких було євреями.